ByBoellies in de Snackbar

***de snackbar is de gehele week en weekend geopend van 16.00 tot 21.00. Alleen op dinsdag gesloten***


Snacks, patat, plates : bestellen, ophalen of meteen opeten.

In onze gezellig ingerichte snackbar staan wij voor u klaar om voor u de lekkerste friet en snacks te bereiden. En natuurlijk zijn onze friet en snacks altijd van een perfecte kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor een drankje, ijs, patat, snacks, vele verschillende broodjes, vers belegd luxe stokbrood of een lekkere plate. Plates wisselen regelmatig van samenstelling: zie onze aanbiedingen.

Neem plaats  in de snackbar, bij mooi weer op ons terras of pak een tafeltje in het café.  Plate meenemen? Natuurlijk, geen enkel probleem!

Aanbieding:

  • Plate van de week: Spareribs, Smokey BBQ, knoflook & whiskeysaus, frietjes en frisse salade  € 14,95
  • Trek in iets hartigs? In de snackbar 5 kipfingers voor  € 2,00
  • Nu in het café : Pink! Sambuca shotje: €2,- (Zoet en sterk)Emmer Flügel (20stuks): € 21,- , Sex On The Beach Cocktail: €5,-

Fietsers  en wielerverenigingen opgelet!  Onze snackbar ligt op de prachtige fietsroute  tussen Garyp en Wergea in de Alde Feanen. Even een (sanitaire) tussenstop bij ons , iets drinken, of genieten van een hartige snack of een ijsje.

Voor de fietsers van de wielerverenigingen die een route hebben uitgezet  die langs onze snackbar voert, hebben we soep met broodjes. Vraag ons naar de speciale arrangementen.

Kijk hier voor onze menukaart 
E-mailen
Bellen